ΕΣΠΑ Σήμα

Slide Couple

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (STRESS URINARY INCONTINENCE- SUI)

H ακράτεια κατά την προσπάθεια (SUI) είναι η απώλεια ούρων κατά την διάρκεια αύξησης της ενδοκοιλιακής πίεσης, όπως με τον βήχα, το φτάρνισμα, την ανύψωση βαρών και με την άθληση.

Αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει σημαντικές σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή της γυναίκας.

Υπάρχει λανθασμένη αντίληψη, ότι το πρόβλημα ακράτειας ούρων αφορά μόνο γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Δυστυχώς, η ακράτεια κατά την προσπάθεια αφορά κυρίως γυναίκες νέες, με ιστορικό κυήσεων και κυρίως φυσιολογικών τοκετών. Η μεγαλύτερη επίπτωση παρατηρείται μεταξύ 35-50 ετών.

Με την θεραπεία με το σύστημα Juliet HP ( Erbium YAG laser ) η ασθενής αποφεύγει την ανάγκη της κλασικής χειρουργικής επέμβασης, η οποία απαιτεί την χρήση αναισθησίας και πολλές μέρες νοσηλείας.

H θεραπεία της SUI με το Juliet HP πραγματοποιείται σε χώρο ιατρείου, χωρίς χρήση αναισθησίας, ανώδυνα και αναίμακτα. Συνδυάζει την σύσφιξη του κόλπου, της ουρήθρας και την fractional θεραπεία για ανάπλαση του περινέου για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 λεπτά και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες της. Απαιτούνται συνήθως 2 θεραπευτικές συνεδρίες για αποκατάσταση του προβλήματος, με μακροχρόνια αποτελέσματα και υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+