ΕΣΠΑ Σήμα

Slide Θεραπευτικό Laser Το πρώτο θεραπευτικό σύστημα Juliet στην Ελλάδα
Άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν
Ανώδυνη και αναίμακτη θεραπεία
Χωρίς αναισθησία

ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Χαλάρωση του κόλπου, ακράτεια ούρων, ξηρότητα και επώδυνη σεξουαλική επαφή ως επακόλουθο τοκετών και ορμονικών μεταβολών προβληματίζουν έναν σημαντικό αριθμό γυναικών όλων των ηλικιών. Τα προβλήματα αυτά έχουν σημαντικές σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις και σοβαρό αντίκτυπο στις σχέσεις της γυναίκας με τον σύντροφο της.

Μέχρι σήμερα η μόνη εναλλακτική θεραπεία ήταν η κλασσική επώδυνη χειρουργική επέμβαση, με αμφίβολα και προσωρινά αποτελέσματα.

Τώρα, με την χρήση του θεραπευτικού συστήματος Juliet HP (ERBIUM YAG laser) τα προβλήματα αυτά αντιμετωπίζονται γρήγορα και ανώδυνα.

Ολες οι θεραπείες έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα, πραγματοποιούνται σε χώρο ιατρείου, χωρίς χρήση αναισθησίας, αναίμακτα και χωρίς επιπλοκές.

Τα αποτελέσματα όλων των θεραπειών είναι μακροχρόνια, αλλά όλες οι θεραπείες μπορούν να επαναληφθούν, όποτε αυτό είναι επιθυμητό, χωρίς κανένα κίνδυνο επιπλοκών και χωρίς οποιαδήποτε επίπτωση στην υγεία της γυναίκας.

Τι είναι η θεραπεία Juliet, ποια είναι τα οφέλη της και πως λειτουργεί;

Η θεραπεία Juliet είναι ελάχιστα επεμβατική θεραπεία (minimal invasive therapy) με ERBIUM YAG laser. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα laser (CO2) είναι «φιλικό» με τους ιστούς και δρα χωρίς να προκαλεί βλάβη σε αυτούς. Το μεγάλο μήκος κύματος του επιτρέπει να φτάσει στον στόχο του γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς ανεπιθύμητες βλάβες στους γύρω ιστούς.

Στόχος της θεραπείας είναι η διέγερση του κολλαγόνου και η νεοκολλαγονογένεση στον υποβλεννογόνο του κόλπου. Με αυτόν τον τρόπο επαναφέρει την φυσιολογική λειτουργική κατάσταση του κόλπου, την ελαστικότητα του, το pH και «εξαφανίζει» τα προβλήματα ξηρότητας, που ευθύνονται για την επώδυνη σεξουαλική επαφή (δυσπαρεύνια).

Η θεραπεία επίσης αντιμετωπίζει μόνιμα το σύνδρομο χαλάρωσης του κόλπου (VRS), την ήπια ακράτεια κατά την προσπάθεια (SUI) και καλύπτει ένα εξαιρετικά μεγάλο φάσμα αισθητικών επεμβάσεων.

Σε ποιες κατηγορίες γυναικών απευθύνεται η θεραπεία Juliet;

Η θεραπεία απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών, που αναζητούν μια μη χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και άμεσα μετά τον τοκετό για την πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων χαλάρωσης του κόλπου και ακράτειας ούρων.

Είναι η θεραπεία με το Juliet Hp επώδυνη;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία και χωρίς νοσηλεία. Όπου αυτό είναι επιθυμητό, μπορεί να εφαρμοστεί ήπια τοπική αναισθησία.

Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες απαιτούνται;

Η μοναδικότητα του θεραπευτικού συστήματος Juliet HP (ERBIUM YAG laser) είναι ότι επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα συνήθως σε δύο θεραπευτικές συνεδρίες, λαμβάνοντας υπ΄όψιν την εκάστοτε περίπτωση.

Υπάρχουν παρενέργειες της θεραπείας με το σύστημα Juliet Hp;

Η θεραπεία με το JULIET HP έχει ελάχιστους κινδύνους. Πιθανό επακόλουθο είναι η αύξηση θερμοκρασίας την πρώτη ημέρα μετά την θεραπεία και αρκετές κολπικές εκκρίσεις. Αυτά τα συμπτώματα είναι προσωρινά και υποχωρούν σε 1-2 ημέρες.

Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης μετά την θεραπεία;

Ο χρόνος επούλωσης είναι πολύ μικρός, όχι περισσότερο από 1-3 ημέρες. Αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρχει κολπική έκκριση, ροζ χρώματος την 1η ημέρα και στην συνέχεια λευκές άοσμες κολπικές εκκρίσεις. Αυτή είναι φυσιολογική αντίδραση και υποχωρεί σε λίγες ημέρες.

Τι περιορισμοί υπάρχουν μετά την θεραπεία;

Προτείνεται η αποχή από την σεξουαλική επαφή, η έντονη σωματική κόπωση και κάποιες αθλητικες δραστηριότητες (κολύμβηση, σάουνα) για τουλάχιστον 3 ημέρες.

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+