ΕΣΠΑ Σήμα
Koulaxidou

Η Dr. Κουλαξίδου Μιράντα είναι Γυναικολόγος-Χειρουργός-Μαιευτήρας.

Έλαβε τίτλο ειδικότητας Γυναικολογίας-Μαιευτικής μετά από την ειδίκευση της στην Β΄ Χειρουργική Προπαιδευτική Κλινική Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Δημήτριος Θεσσαλονίκης και στην Β’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ. του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε επί 5ετία ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Β΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει εξειδικευτεί στην χρήση του θεραπευτικού γυναικολογικού laser (θεραπεία γυναικείας ακράτειας, ξηρότητας κόλπου και συνδρόμου χαλάρωσης του κόλπου) και στην αισθητική γυναικολογία στην Jena, Γερμανία.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι πιστοποιημένη στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων σχετιζόμενων με λοίμωξη από ιό HPV (κονδυλώματα, δυσπλασίες του τραχήλου της μήτρας).

Είναι μέλος της Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρίας, Ελληνικής Εταιρίας Περιγεννητικής Ιατρικής και της Ελληνικής HPV Εταιρίας.

Είναι Συνεργάτης της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Θεσσαλονίκης και του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Διατηρεί ιδιωτικό γυναικολογικό μαιευτικό ιατρείο και ιατρείο γυναικολογικού laser στην Θεσσαλονίκη, Αγίας Σοφίας 20.

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+